-->

Erken boşalma ilacı hapı ve kremi

Twan Can 15:48

Günümüzde bir çok erkek erken boşalma sorunu yaşamakta olup erken boşalma ilacı varmıdır merak etmektedir. Bu yüzdendirki internetde erken boşalma ilaçları satan yüzlerce site bulunmaktadır.

Erken boşalmayı önlemek için ilaç veya krem kullanmaya başlamadan önce neyin erken boşalmaya sebebiyet verdiğini bilmek önem taşımaktadır. Öncelikle aşağıda verilen durumların erken boşalmanıza sebebiyet verip vermediğini öğrenmeye çalışınız.

  1. Yeni evlenip evlenmeden önce hiç yada çokmu az cinsel ilişkide bulundunuz?
  2.  İlişki esnasında çok heyecanlanıp aşırı tahrikmi oluyorsunuz?
  3. Uzun süreden beri hiç cinsel ilişkiye girmedinizmi?
  4.  İlişkiye girdiğiniz kişi sizden çok daha fazlamı istekli?
  5. İlişki esnasında hızlımı gidip geliyorsunuz? 
  6. Kaygılı herşeyi kafaya takan yada sinirli bir ruh halinemi sahipsiniz?
  7. Cinsel ilişki ile ilgili başarısızlık korkusumu yaşıyorsunuz?
  8. Daha önceki ilişkilerinizi hayat kadınları ile yada yakalanma korkusu olan bir ortamda kız arkadaşlarınızlamı yaşadınız?
  9. Problemler yaşanan bir evliliğemi sahipsiniz?
  10. Sertleşme bozukluğu olacağı endişesinimi taşıyorsunuz?

Eğer cevabınız yukarıdaki 10 sorudan 1 veya fazlasına "Evet" ise öncelikle bu sebeblerden kurtulmaya çalışınız. Yada bir uzman yardımı alınız. Bu erken boşalma sorununun pisikolojik olduğu anlamına gelebilir.

Eğer yukarıdaki cevapların hiçbirisi size uygun değilse sorun fizyolojik olabilir. Aşağıdaki seçeneklerden birini deneyebilirsiniz.

Erken boşalmaya karşı kullanılan ilaç ve kremler

Erken boşalma sorununa karşı özellikle İngiltere'de satılan iki tür ilaç bulunmaktadır.

1- Erken boşama hapı :
2011 yılında piyasa Priligy adı altında sunulan bir hapıdır. Bu hapın 30 mg ve 60 mg olmak üzere piyasada iki türü mevcutdur. İlacın gönüllü denekler üzerinde yapılan testlerinde Priligy 30 mg kullanıldığında boşalma süresi 0,9 dk.’dan 3,2 dk.’ya Priligy 60 mg kullanıldığında ise 3,5 dk’ya çıktığı gözlenmiştir.

Bu ilaç Viagra'ya benzer bir şekilde oldukça pahalıdır. 3 Adet hap  60 TL. civarında satılmaktadır.

2-Erken boşalma kremi
EMLA  %5  anestezik krem. Bu kremin Türkiyedeki karşılığı Anestol %5  30 gram pomad'dır. Yapmanız gereken tek şey  bir miktar Anestol %5  pomadı ilişkiye girmeden 20-30 dakika önce penisinizin etrafına sürmek olacaktır. Anestol anestezik etkiye sahip bir kremdir. Bu yüzden penisinizin hassasiyeni azaltacak ve fizyolojik olarak erken boşalmayı sebebiyet veren cinsel organın aşırı uyarılmasını azaltacaktır.

Dikkat: İlişkiye girmeden önce Anestol kullandıysanız Kondom ( Preservatif ) takmanız önerilir. Aksi takdirde ilişkiye girdiğiniz karşı cinsin vajinası ilişki esnasında çok kısa bir zmanda uyuşur ve hiç bir şey hissetmez!

Anestol oldukça ucuz bir pomad'tır. Piyasada 5 TL. civarında satılmaktadır.


Eğer yukarıdaki öneriler işe yaramadıysa en kısa zamanda doktora başvurunuz.