-->

Tristar Küçük ev aletleri

Twan Can 20:19


Türkiye pazarına yeni giriş yapan Tristar elektrikli küçük ev aletleri  markasının kimin ve ne tür ev aletleri ürettiğini anlatan bilgilendirme yazısı.


Geçenlerde eşim internet`den bir ekmek kızartma makinesi almış. Pazar sabahı  ekmek kızartma makinesinin markası dikkatimi çekti  “Tristar“. Malum orta direk bir aile olarak bütçemizi verimli kullanmak açısından genelde B marka ürünleri kullanıyoruz gerçi bunun sebebi basit günümüzde hangi marka olursa olsun hepsi 2 yılı anca tamamlıyor bu yüzden bizim evde beyaz eşyadan tutun elektroniğe  ve cep telofonu`na kadar hepsi genelde B marka. Merak ettim kim bu Tristar diye biraz araştırdım ve bulduğum cevabı sizlerle paylaşmak istedim.


Tristar küçük ev aletleri kimin?

Tristar merkezi Hollanda`da bulunan  Smartwares Grup çatısı altında  elektrikli küçük ev aletleri üreten bir firma. Firmanın tarihçesi 1978`li yıllara uzanıyor. Şirket, önce Hollanda`da kuruluyor, sonrasında Alman Petra ev aletleri grubuna satılıyor sonrasında tekrar bir Hollanda grubu olan Smartwares Grup`a satılıyor.

Tristar ne tür küçük ev aletleri üretiyor?
Şirket, web sitesine baktığımızda Blender`dan tutun , ızgara, ekmek kızartma makinesi,tost makinesi,   fritöz , saç düzleştirici , ütü vs… yüzlerce ürün satıyor. Şirketin Türkiye için bir de facebook sayfası var. https://tr-tr.facebook.com/TristarElektrikliEvAletleri/ bunun haricinde 7 dil de hizmet veren bir web siteleride var. http://www.tristar.eu/en/Home

Tristar Küçük ev aletlerinin Türkiyede satışı varmı?

Tristar küçük ev aletleri alanında görüldüğü üzere Türkiyede şimdilik online kanallar üzerinden satış yapıyor. Ama  olurda bir gün bir mağazada bu marka karşınıza çıkarsa en azından Markanın ardında batı Avrupada lider konumda olan bir  B marka  oluğunu bilmenizde fayda var.

Tristar Türkiye markasımı: Tristar Batı Avrupada uzun yıllardır elektrik ev aletleri alanında B marka olarak aktif olan bir marka ve şu  an Türkiye pazarına girmiş yeni bir marka.