-->

Alpecin Enerji verici Saç Losyonu Alpecin Liquid nedir ?

Twan Can 17:41

Bir önceki yazımızda saç dökülmesine karşı kozmetik bir çözüm olan Alpecin Alpasin Şampuan dan bahsettik. Bu yazımızda da bu şampuanla kullanılması gereken Saçlara enerji verici olarak adlandırılan Alpecin Enerji verici Saç Losyonu Alpecin Liquid  den bahsedeceğiz. Bunun sebebi  Alpecin  şampuanın etkisinden maksimum fayda sağlayabilmek için bu losyonu beraberinde kullanılması gereğidir.

Eğer Alpecin Alpasin Şampuan Nedir? başlıklı yazımızı okumadıysanız lütfen öncelikle BURAYA TIKLAYARAK ilgili yazımızı okuyunuz.

  • Alpecin Enerji verici Saç Losyonu  nedir?
Alpecin losyon yada ingilizce adı ile "Alpecin Liquid"  Almanya Dr. Kurt Wolff kozmetik labaratorları tarafından erkek tipi genetik tarz saç dökülmelerini kelliği önlemek amacıyla geliştirilmiş  ve etken maddeleri arasında kafein içeren bir losyondur.
  • Kafein saç dökülmesini durdurup kelliği önlermi?
Bu alanda bir araştırma yapan  Fischer TW, Hipler UC, Elsner P adlı dermatologlar kafeinin saç dökülmesi üzerindeki etkilerini araştırmış ve bulgularını Uluslararası Dermatoloji Dergisinde 2007 yılında yayınlanan makalesinde paylaşmışlardır. Sonuçlar kafeinin saç dökülmesi üzerinde olumlu etkileri olduğunu kanıtlamıştır.
  • Alpecin  Saç Losyonu dökülen saçları tekrar çıkartırmı?
Hayır, bu losyon düzenli kullanıldığında erkek tipi saç dökülmelerini azaltır ama yeni saç çıkartmaz!. Zaten ürün açıklamasında böyle bir şeyden bahsedilmiyor!
  • Alpecin Liquid (losyon) gerçekten işie yarıyormu?
Bu ürünü kullanan biri olarak cevap EVET. Buna karşın bu losyon günlük olarak Alpacin şampuan ile birlikte kullanıldığı taktirde en iyi sonuca ulaşıldığını söylenebilir. Bu yüzden bu losyonu kullanmadan önce Alpacine şampuan kullanmanız kesinlikle önerilir. Alpacin Şampuan hakkında yazımız için BURAYA TIKLAYINIZ
  • Alpecin Enerji verici Saç Losyonunu nereden satın alabilirim?
Bu ürün malesef henüz Türkiye pazarında satılmamaktadır. Ama buna karşın Yurdışında Drug Store olarak alandırılan ve tüm dünyaya gönderen online Eczanelerden satın alabilirsiniz.

Dikkat! Eğer bu ürünü yurdışından sipariş verirseniz bir seferde 2 adet den fazla sipariş vermeyiniz. Aksi taktirde siparişinizin gümrük görvelileri tarafından alıkonulması büyük olasılık.
  • Alpacin losyon kaç para?
Yurdışında onlie eczanelerde bu losyonun fiyatı 6- 9 Avro arasında değişiyor. Buna ayrıca en az 7 Avro kargo ücreti eklemeniz faydalı olacaktır. Yurtdışından özellikle İngiltereden sipariş verdiyseniz ürün elinize 15-20 gün arasında ulaşmaktadır