-->

Bilgisayarda Android işletim sistemi nasıl çalıştırılır?

Twan Can 13:10

Android akıllı telefon işletim sistemi Windows bilgisayara nasıl yüklenir ve android apps lar bilgisayarda nasıl çalıştırılır.

Akıllı telefonunuz yokmu? Üzülmeyein . Bu yazımızda android akıllı telefon işletim sitemini bilgisayarınıza nasıl yükleyip Bilgisayarınızı akıllı telefon gibi kullanabileceğinizi kısaca anlatacağız.

Android sistemini bilgisayarda çalıştırabilmeniz için yapmanız gereken tek şey "BlueStacks App Player" adlı uygulamayı  bilgisayarınıza indirmek olacaktır.

BlueStacks App Player Nedir: BlueStacks App Player bir emulatör programıdır. Yani diğer bir deyişle bilgisayarınızın donanımını sanki  Android işletim sisteminin çalışması için gerektiği akıllı telefonlardaki donanım varmış gibi taklit eder.

Program Windows Xp, Windows 7 , Windows 8 ve Mac OS X işletim sistemlerine yüklenebilir.
Not: Bu program bilgisayarınızda çok kaynak tüketebilir. Bu yüzden bu programı en az 2GB Ram a sahip bir bilgisayara yüklemeniz tavsiye olunur.

BlueStacks App Player Bilgisayarda Nasıl kullanılır / çalıştırılır?


  1. BlueStacks App Player adlı uygulamayı bu adresten http://www.bluestacks.com/app-player.html indirin.
  2.  Programı herhangi bir programda olduğu gibi yükleyin
  3.  Programı yükleyip çalıştırdıktan sonra Arama ikonuna tıklayarak kullanmak istediğiniz apps ı arayın.
  4. İstediğiniz apps bulduğunuzda indirin.Herhangi bir android app'i Googleplay 'den BlueStacks emulatöre yüklemek için  bir google hesabınız (gmail hesabınız) olması gerek .Eğer yoksa ilgili ekrandan yeni bir hesap oluşturun.
  5. İlgili app 'i (uygulamayı ) telefonunuzda olduğu gibi çalıştırın.

Hepsi bu kadar.