-->

Saç Kepeklenmesi ve Kepeğe karşı Kesin çözüm?

Twan Can 20:13

Birçok kişinin gerek yanlış yıkama gerekse saç derisinin doğası gereği saç kepeğinden muzdaripdir. Bizde bu yazımızda Saç kepeğine karşı çok basit bir kesin çözüm önerisi sunacağız.

Saçlarım çok kepekleniyor ne yapmalıyım?
  1. Öncelikle saçlarınızı çok sıcak suyla yıkamayınız
  2. Şampuanınızı değiştiriniz.Buna karşın yeni alacağınız şampuanın PH değerini dengeleyen bir şampuan olmasına özen gösteriniz.
  3. Kepeğe karşı etkili şampuanları deneyiniz. Kepeğe karşı etkili şampuanların içerisinde selenyum sülfid veya çinko pritiyonu (bazen ikisininde kombinasyonu) bulunur. Kepeğe karşı şampuan satın alırken içinde bu etken maddelerden en az birinin oluduğuna emin olun.
Kepeğe karşı  kesin çözüm nedir?
Eğer yukarıdaki 3 basit önleme rağmen saçlarınız çok kepekleniyorsa yapmanız gereken tek Şey eczanenizden  Nizoral Şampuan 60 myada Fungoral Şampuan 100 ml şampuan satın almak olacaktır.

Saçlarınızı Nizoral Şampuan 60 ml  yada Fungoral Şampuan 100  ile yıkamaya başladıktan sonra en az 5 yıkama sonrası saç kepeğinden yüzde yüz kesin olarak kurtulduğunuzu göreceksiniz. Bu şampuanlar kepeğe karşı kesin çözüm veren tek üründür.

Bu şampuanların fiyatı eczanelerde 6 ila 10 tl arasında değişmektedir.

Uyarı: Bu şampuanların hamileler üzerindeki etkisi kesin bilinmemektedir. Bü yüzden hamile bayanların bu şampuanları kullanmadan önce doktota başvurmaları önem taşımaktadır. Ayrıca bu şampuanları bebeğiniz veya 6 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız.

Sources /Kaynak