-->

WhatsApp Nedir?

Twan Can 19:34

WhatsAppYahoo'nun eski çalışanları  Brian Acton ve  Jan Koum tarafından 2009 yılında kurulan ve akıllı telefonlardan arkadaşlarınıza bedava mesaj, fotoğraf,video ve ses dosyaları yollamanıza yarayan bir mesajlaşma programıdır. Diğer bir deyişle akıllı telefonlar için msn programı diyebiliriz.

WhatsApp uygulaması Nedir nasıl ve nerelerde kullanılır ve ücreti nedir?

WhatsApp ile neler yapılabilir: Whatsapp bir akıllı telefon uygulamasıdır. Arkadaşlarınızla mesajlaşmak için arkadaşınızında bir akıllı telefona sahip olması ve telefonunda Whatsapp uygulamasının yüklü olması gerekir.
Eğer hem sizin hemde arkadaşınızın bir akıllı telefonu varsa ve her ikinizin telefonunda WhatsApp yüklüyse birbirinize bedava mesaj, fotoğraf,  video / video mesaj, ve sesli mesaj atabilirsiniz.

WhatsApp hangi telefonlarda çalışır: Bu uygulama  Android, BlackBerry , BlackBerry 10, iOS ( iPhone), Nokia 40 serisi işletim , Symbian (S60) , Windows Mobil işletim sistemleri ile uyumlu olarak çalışır.

WhatsAppı Bigisayarıma yükleyebilirmiyim. Yüklersem nasıl yüklerim: Evet, WhatsApp'ı bilgisayaranıza yükleyip bilgisayarınızdan akıllı telefonlara mesaj,fotoğraf,video,sesli mesaj gönderebilirsiniz. Bunun için bilgisayararınıza önce bir program yüklemeniz gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için BURAYA TIKLAYINIZ.

WhatsApp bedavamı yoksa paralımı: İlk sene için bedava sonrası için yıllık 1-euro.

WhatsUpp'ı nereden nasıl indirebilirim: Google Play, Apple Apps veya Windows Apps mağazasından indirebilirsiniz.

Daha detaylı bilgiyi nereden alabilirim: BURAYA TIKLAYARAK resmi Türkçe yardım  ve SSS ( Sık Sorulan Sorular ) Sayfasını ziyaret ediniz.