-->

.SRT uzantılı altyazı dosyası nasıl senkronize edilir .srt online senkronizasyon

Twan Can 20:12

Günüzmüzde filmlerde kullanılan en popüler altyazı formatı .srt uzantılı film altyazı dosyalarıdır ve bir çok Smart Tv  ve DVx oynatıcı bu formatı desteklemektedir.
Eğer srt uzantılı dosyanızda bulunan altyazılar filminiz ile senronize değilse yani yazılar önce yada sonra ekranda beliriyorsa aşağıdaki web sitesi yardımıyla altyazınızı filminiz ile senkronize edebilirsiniz.

Not: Bu yazıda sadece .srt uzantılı film altyazılarının internet üzerinden nasıl senkronize edildiği açıklanmaktadır. Eğer elinizdeki filmin altyazı dosyası başka bir uzantıya sahipse Buraya Tıklayarak Bir Filmin Altyazısı nasıl Senkronize edilir ve düzenlenir? Başlıklı yazımızı okuyunuz!

SRT uzantılı altyazı dosyasının internet üzerinden kolayca senkronize edilmesi

1-Öncelikle http://subshifter.bitsnbites.eu/ sitesine gidiniz
2- Choose File > Yazısını tıklayıp .srt uzantılı dosyanızı yükleyiniz
3-Time shift: >alanında Bulunan " +0.0 " yazan alana ilgili değeri giriniz.
Örnek: " +2.0 " değeri tüm altyazıyı baştan sona 2 saniye öne atar . Buna karşın -eksi değer " -2.0 "  tüm altyazıyı 2 saniye geriye çeker.
4-Resync! Butonuna tıkladığınızda ilgili altyazı dosyası 3.nolu adımda girmiş  olduğunuz  " -0.0 yada +0.0 " değerlerine bağlı olarak tüm altyazıları ilgili değer kadar öne atar veya geriye çekerek ilgili dosyayı "filmadı-resync.srt "uzantısıyla bilgisayarınıza otomatik olarak indirir.